Ce vă oferă Sofitextil?

  • perdele și draperii gata confecționate cu dimensiuni standard;
  • perdele și draperii confecționate la comanda după dimensiunile tale;
  • consultanță gratuită;
  • consiliere gratuită la domiciliu cu un designer specializat.

Despre noi:

Sofitextil  te așteaptă cu perdele și draperii de colecție, materiale cu atitudine, cu stil, cu parfumul mesajului pe care îl poartă, cuverturi, accesorii, precum și bijuterii pentru perdele, orice visezi pentru un proiect de design. Timp de 15 ani am reușit să acumulăm experiență vastă în acest domeniu, compania are 15 ani pe piața Moldovei, dar avem comenzi și din străinătate, Italia, Belgia, Rusia, România, S.U.A. și nu numai.

Dorim să livrăm calitate în tot ceea ce facem. Avem criterii foarte înalte de selectare a furnizorilor cu care lucrăm, îmbunătățim permanent produsele noastre și atragem o deosebită atenție experienței de interacțiune a clienților cu compania noastră.

Personalizăm materialele în funcție de modelul clientului, ne jucăm în orice fel cu broderiile, cu felul de-a prinde magneții perdelelor, canaful care îmbrățișează draperiile, oferim consultanță personalizată și suntem la orice pas alături de clienții noștri în amenajarea spațiului pe care și-l doresc. Perdelele sunt cele ce dau camerei culoare, căldură și ambianță.

0
Ani de experiență
0
Parteneri
0
Lucrări realizate în Moldova